Първоначално публикувано от oriono
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Акумулатор за алфа 166
Collapse
X
-
И на мен ми дойде времето за смяна на акумулатор след 4 години и половина с акумулатора, който си беше в нея когато я купих.
Като марка съм се насочил към Varta. Tекущият ми акумулатор е 80Ah и с размери 305/190/180 (ориентировъчно). След четене и проверка в каталози знам че трябва да е 100 Ah. Обаче всички акумулатори над 85 Ah са с дължина 353. На мен лично ми се струва че този акумулатор няма да се събере. Дори и този в момента не е влязал хубаво в поставката отдолу а се е качил на ръбчето от едната страна. Моля хората с по-големите акумулатори (на размер) да споделят какъв е техният размер и има ли проблем с него.
Колата е 2.4JTD 140 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщениеИ на мен ми дойде времето за смяна на акумулатор след 4 години и половина с акумулатора, който си беше в нея когато я купих.
Като марка съм се насочил към Varta. Tекущият ми акумулатор е 80Ah и с размери 305/190/180 (ориентировъчно). След четене и проверка в каталози знам че трябва да е 100 Ah. Обаче всички акумулатори над 85 Ah са с дължина 353. На мен лично ми се струва че този акумулатор няма да се събере. Дори и този в момента не е влязал хубаво в поставката отдолу а се е качил на ръбчето от едната страна. Моля хората с по-големите акумулатори (на размер) да споделят какъв е техният размер и има ли проблем с него.
Колата е 2.4JTD 140 к.с.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеТолкова ли е трудно да измериш мястото/леглото/ дето влиза акумулатора колко е дълго и широко и да си вземеш такъв които ще влезе там.Иначе ти може и от танк да искаш да сложиш макар,че на Т-72 са два
Comment
Comment